Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Ενεργειακά Τζάκια - απόδοση μεγαλύτερη του 65%

Περισσότερα
- #974 από Akis
Ενεργειακά Τζάκια απόδοση μεγαλύτερη του 65%


Πέρα από τα παραδοσιακά τζάκια που γνωρίζαμε τόσα χρόνια υπάρχουν και τα ενεργειακά τζάκια.

Είναι τζάκια που έχουν εστίες κατασκευασμένες από μαντέμι ή από πυρότουβλα και είναι «κλειστού τύπου» όπως ονομάζονται. Τα ενεργειακά τζάκια είναι «κλειστού τύπου», δηλαδή υπάρχει ειδικό πυρίμαχο γυαλί μπροστά στην εστία, έτσι μας χαρίζει μεγαλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη οικονομία.

Από μελέτες που έχουν γίνει τα ενεργειακά τζάκια έχουν απόδοση μεγαλύτερη του 65%

Τα ενεργειακά τζάκια πέρα από την μεγάλη οικονομία που κάνουν στην καύση του ξύλου και την μεγαλύτερη απόδοση που έχουν είναι και πολύ φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα ενεργειακά τζάκια διαθέτουν πόρτα από ειδικό υαλοκεραμικό κρύσταλλο έτσι μέσα στην εστία αναπτύσσονται πολύ μεγάλες θερμοκρασίες, με αυτόν τον τρόπο γίνεται μεγάλη οικονομία στην καύση του ξύλου.

Επίσης τα ενεργειακά τζάκια απορροφούν από τον χώρο τον κρύο αέρα και από τις ειδικές περσίδες που διαθέτουν στην καμινάδα ελευθερώνουν ζεστό αέρα. Όπως καταλαβαίνεται με αυτόν τον τρόπο ζεσταίνεται όλος ο χώρος και όχι μόνο η περιοχή μπροστά στο τζάκι.

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία μπορείτε να τοποθετήσετε αεραγωγούς σε όλο το σπίτι έτσι ο ζεστός αέρας να διοχετεύεται και σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Τα ενεργειακά τζάκια πέρα από την ομορφιά και ζεστασιά που χαρίζουν στον χώρο σας είναι και απολύτως ασφαλή γιατί διαθέτουν την ειδική πόρτα από τζάμι που κλείνει η εστία έτσι μπορείτε να φύγετε από τον χώρο και το τζάκι σας να συνεχίζει να ζεσταίνει το σπίτι.

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια
Last edit: by Akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.971 δευτερόλεπτα