Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Γιατί οι θερμοπομποί και τα σώματα ακτινοβολίας;

Περισσότερα
#1016 από Akis
Γιατί οι θερμοπομποί και τα σώματα ακτινοβολίας δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα ;

Τα προϊόντα των οίκων NOBØ και ATLANTIC διαθέτουν ψυχρή αντίσταση, θωρακισμένη σε αλουμίνιο προκειμένου να μη πυρακτώνεται. Κατ' επέκταση δεν καίει το οξυγόνο της ατμόσφαιρας. Θα πρέπει να τονιστεί επίσης ότι τα θερμαντικά σώματα δεν έχουν βεντιλατέρ! Δε φυσάνε ζεστό αέρα. Παράγουν ζέστη που διαχέεται αρμονικά στο χώρο.

Μελέτες δείχνουν ότι μία από τις πιο σημαντικές πηγές ρύπανσης εσωτερικών χώρων θεωρούνται οι "συσκευές θέρμανσης, όπως σόμπες, θερμάστρες, λέβητες φυσικού αερίου, φούρνους, μαγκάλια και τζάκια, μέσα στις οποίες καίγονται, ανάλογα με τον τύπο τους, ξύλα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, κηροζίνη κ.ά., και διάφορες φωτιστικές συσκευές (λάμπες πετρελαίου ή λαδιού). Τα καυσαέρια όλων των παραπάνω, όταν δεν απάγονται (απομακρύνονται), έχουν ως αποτέλεσμα την εκπομπή σημαντικών ποσοτήτων μονοξειδίου του άνθρακα (CO), διοξειδίου του άνθρακα (CO2), διοξείδιο του θείου (SO2), οξείδια του αζώτου (NOx) και αιωρούμενων σωματιδίων".

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.120 δευτερόλεπτα