Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Ενεργειακή Σόμπα 360 Ευρώ!!!

Χτίστες Ψησταριές Πυροτουβλο Barbecue (bbq) Με 2 χρόνια εγγύηση !!!

Ψησταριά χτιστη πυροτουβλο μικρή κλασσική Ψησταριά προκατ μεσαία κλασσική Ψησταριά μεγάλη κλασσική πυροτουβλα ,φθηνά μπάρμπεκιου οικονομικά Ψησταριά Πυροτουβλο γίγας κλασσική Ψησταριά μικρή παραδοσιακή Ψησταριά μεσαία παραδοσιακή Ψησταριά μεγάλη παραδοσιακή Ψησταριά γίγας παραδοσιακή Ψησταριά με πάγκο Ψησταριά με νεροχύτη Ψηστραριά με πάγκο χτιστή και νεροχύτη Κηποσύνθεση (Ψησταριά, Φούρνος & Βρύση ) κλασσική Κηποσύνθεση (Ψησταριά bbq, Φούρνος πυρίμαχο & Βρύση ) παραδοσιακή

Σχετικό Link για απορίες, συζητήσεις και προβληματισμούς σας για την κατηγορία:

http://www.tzakiamantas.gr/forum/bbq

 Ψησταριά προκατασκευασμένη Τιμή από 250 Ευρώ Με 2 χρόνια εγγύηση !!!

 Ψησταριές Χτιστές προκατασκευασμένες & BBQ Φούρνοι Πίτσας - Garden brick barbecue από Πυρότουβλα.Για να κάνετε το καλύτερο ψήσιμο στο σπίτι, δείτε στο tzakiamantas.gr ψησταριές και μπάρμπεκιου διαφόρων τύπων και διαστάσεων. Μεγάλη ποικιλία σε ψησταριές, μπάρμπεκιου και αξεσουάρ ψησίματος για κάθε σας ανάγκη στο online κατάστημά μας!

Πληροφορίες

Ειδικές παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννοήσεως με τον τεχνικό της εταιρίας και τη σύμφωνη γνώμη αυτού.

Οι    σούβλες που προορίζονται για τις ψησταριές είναι απλές και είναι σετ ανά δύο μια για το αρνί και μια πιο λεπτή για τα υπόλοιπα.

Το μοτέρ (προαιρετικό) που συνοδεύει τις ψησταριές έχει εγγύηση από τον κατασκευαστή του και όποιο πρόβλημα προκύψει λύνεται με αυτόν.

Όλες οι ψησταριές παράγονται με απλό σύστημα πλαισίου.

Στα περισσότερα μοντέλα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής πλαϊνών είτε με κοχλία είτε με αλυσίδα με την ανάλογη επιβάρυνση.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

1.Πυρότουβλα Τσεχίας REFRASIL

2.Πυρόχωμα ΜΑΝΤΑΣ

3.Πυροτσιμέντα ISTRA

4.Πλέγμα και βέργες Σιδήρου

Αποτελέσματα 1 - 14 από 14

Ψησταριές Χτιστές Προκατ