Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Οικονομία στη Θέρμανση

Περισσότερα
#1008 από Akis
Οικονομία στη Θέρμανση δημιουργήθηκε από Akis
Οικονομία στη Θέρμανση

Με τους θερμοπομπούς επιτυγχάνουμε οικονομική θέρμανση σπιτιού και αυτονομία θέρμανσης. Έκαστος θερμοπομπός λειτουργεί αυτόνομα, καθώς διαθέτει μπουτόν on/off και ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου ακριβείας. Έτσι επί παραδείγματι, τις κρύες νύχτες του χειμώνα θα μπορούσαμε να έχουμε σε λειτουργία αποκλειστικά τους θερμοπομπούς των υπνοδωματίων και σβηστούς του υπολοίπου σπιτιού. Με άλλα λόγια, το σύστημα θέρμανσης με θερμοπομπούς μας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να έχουμε αυτόνομη θέρμανση, αλλά και να θερμαίνουμε επιλεκτικά τους χώρους που θέλουμε, όταν το θέλουμε.

Έκαστος θερμοπομπός έχει αισθητήριο θερμοκρασίας δωματίου και ενσωματωμένο ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου, με απόκλιση ±0,1 C°. Είναι επίσης σημαντικό ότι οι θερμοπομποί μας δεν παρακρατούν τη θέρμανση που παράγουν, αλλά την αποδίδουν 100% στο χώρο. Κατ' αυτόν τον τρόπο, οι θερμοπομποί Νορβηγίας NOBØ και οι θερμοπομποί Γαλλίας ATLANTIC διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία δωματίου που έχετε επιλέξει και σας εγγυώνται χαμηλό κόστος λειτουργίας και μέγιστη αποδοτικότητα. Με το που "ακουμπήσει" η θερμοκρασία δωματίου τη θερμοκρασία που έχουμε επιλέξει, ο θερμοπομπός θα σβήσει ακαριαία και αθόρυβα.

Η ηλεκτρική θέρμανση με θερμοπομπούς NOBØ ή ATLANTIC λειτουργεί εν τέλη σαν την κεντρική θέρμανση, αλλά με χαμηλή κατανάλωση, μικρότερο κόστος αγοράς, χωρίς καμία συντήρηση, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το πλεονέκτημα της επιλεκτικής λειτουργίας των σωμάτων. Με άλλα λόγια, η ποιότητα των θερμοπομπών που αντιπροσωπεύουμε σας εγγυώνται την "καθαρή", οικολογική, ποιοτική και οικονομική θέρμανση του σπιτιού σας.

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.121 δευτερόλεπτα