Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Service Σόμπας Πελλετ

Περισσότερα
#1021 από Akis
Service Σόμπας Πελλετ δημιουργήθηκε από Akis
Service

Όλες οι συσκευές pellets χρειάζονται περιοδική συντήρηση ώστε να διατηρούν την βέλτιστη λειτουργία τους.Επίσης η επιθεώρηση όλων των μηχανικών μερών της Σόμπας, του Λέβητα ή όποια άλλης συσκευής διαθέτετε μπορεί να αποτρέψει βλάβες και να προβλέψει πιθανά προβλήματα. Κάποιες εταιρίες έχουν προγραμματισμένο σήμα για Service της Συσκευής μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας, το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη και προειδοποιεί για την ανάγκη συντήρησης της συσκευής.



Ένας γενικός κανόνας είναι ότι ανάλογα με την ποιότητα του καυσίμου που χρησιμοποιείται στην Συσκευή και με την ποσότητα στάχτης που παράγετε από την καύση του απαιτείται εκτενής καθαρισμός κάθε 1,5 με 2 τόνους pellets ή κάθε 900-1200 ώρες λειτουργίας. Αυτό σημαίνει για τα Ελληνικά δεδομένα, όπου μια συσκευή συνήθως λειτουργεί για περίπου 10 ώρες την ημέρα, ότι ανά τρεις περίπου μήνες προτείνεται να γίνεται η συντήρηση και το γενικό Service της συσκευής.

Όλες οι συσκευές καύσης στερεών καυσίμων ρυθμίζονται από το εργοστάσιο παραγωγής σύμφωνα με τις συνταγές καύσης που η εταιρία έχει θεσπίσει, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο καύσιμο pellets και εγκεκριμένη καπνοδόχο.
Κατά την εγκατάσταση των Συσκευών Καύσης Στερεών Καυσίμων όλες οι εταιρίες παραγωγής προτείνουν να γίνεται και η διαδικασία του Πρώτου Ανάμματος όπου η συσκευή προγραμματίζεται και διαμορφώνονται οι λειτουργίες της ανάλογα με την εγκατάσταση και τα pellets που θα χρησιμοποιούνται.

Η διαδικασία αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομαλή και οικονομική λειτουργία της συσκευής καύσης pellets. Ο αέρας καύσης, η ποσότητα του pellets αλλά και όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες κάθε συσκευής μπορούν να ρυθμιστούν για να επιλύσουν προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζουν οι συσκευές καύσης, όπως κλίνγκερ (σκληρά συσσωματώματα στάχτης), υψηλή θερμοκρασία καυσαερίων, μαύρισμα του τζαμιού σε σόμπες, μη οικονομική λειτουργία, υπερβολική κατανάλωση και αλλά προβλήματα που εμφανίζονται πολύ συχνά σε σόμπες, λέβητες αλλά και σε όλες τις συσκευές καύσης.

Η εταιρία μας Pellets Service, με την μακρόχρονη εμπειρία της στον χώρο των Pellets και έχοντας συνεργασία με μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού, όπως η Ct Pasquallicchio, η TSP, η Akkaya, η Aritherm, η Kalor, η Canadian αλλά και πολλές άλλες σας βοηθάει στην ρύθμιση της συσκευής σας ώστε να επιτύχετε την οικονομική θέρμανση που μπορεί να σας προσφέρει μια συσκευή pellets, χωρίς προβλήματα και με σεβασμό στο περιβάλλον.

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.115 δευτερόλεπτα