Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Θερμοπομποί και κοινά ηλεκτρικά σώματα

Περισσότερα
#1011 από Akis
Θερμοπομποί και κοινά ηλεκτρικά σώματα

Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς γιατί να αγοράσω θερμοπομπούς ATLANTIC ή NOBØ και όχι κάποιο κοινό ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα; Έτσι κι αλλιώς και τα δύο θερμαίνουν.

Με μια γρήγορη ματιά θα δει κανείς την αγορά να κατακλύζεται από ηλεκτρικά θερμαντικά που βαφτίζονται "θερμοπομποί" (δείτε τι είναι οι θερμοπομποι και τον τρόπο λειτουργίας τους), με σώματα λαδιού, σόμπες κηροζίνης, αερόθερμα, κλπ. Αναφορικά με τη οικονομία κατανάλωσης και το υγιεινό κομμάτι της ηλεκτρικής θέρμανσης έχουμε ήδη αναφερθεί. Ένα ερώτημα που θα έπρεπε ο καθένας να θέτει πρώτα απ' όλα είναι το θέμα της ασφάλειας. Μιλάμε για ηλεκτρική θέρμανση! Βεβαιωθείτε για τα πιστοποιητικά και τον τόπο κατασκευής που αναγράφεται πάνω! στη συσκευή. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι οι θερμοπομποί ATLANTIC και NOBØ διαθέτουν θερμική ασφάλεια προστασίας, που σε περίπτωση υπερθέρμανσης του σώματος αυτόματα διακόπτη τη λειτουργία του. Επίσης, όταν οι θερμοπομποί μας είναι σε λειτουργία η επιφάνεια δεν καίει, έτσι αποφεύγονται εγκαύματα ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.

Τέλος, ενδιαφερθείτε να μάθετε για το χρόνο εγγύησης και ακόμα πιο σημαντικό, για το διαθέσιμο service μετά τη λήξη της εγγύησης.

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα