Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Συμβουλές για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος

Περισσότερα
#1017 από Akis
Συμβουλές για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος

Μη τοποθετείτε τους θερμοπομπούς σε σημεία όπου μπορεί να δημιουργούνται ρεύματα αέρα
Μην αφήνετε τους θερμοπομπούς σε λειτουργία τις ώρες που λείπετε από το σπίτι (εάν ο χρόνος απουσίας είναι μικρός, τότε απλά χαμηλώστε την επιιθυμητή θερμοκρασία χώρου). Έτσι κι αλλιώς οι θερμοπομποί NOBØ και ATLANTIC έχουν άμεση απόδοση και θα ζεστάνουν το χώρο σας άμεσα.

Χρησιμοποιείστε εβδομαδιαίο προγραμματιστή πρίζας, προκειμένου να ελέγξετε με ακρίβεια τις ώρες λειτουργίας των θερμοπομπών.
Η ισχύς του θερμοπομπού θα πρέπει να είναι η σωστή. Για παράδειγμα, για δωμάτιο έως 13 τ.μ. τοποθετείστε θερμοπομπό 1500W. Εάν επιλέξετε μικρότερη ισχύ, ο θερμοπομπός θα λειτουργεί πολύ περισσότερο, και σε περιπτώσει ςπου η ισχύς είναι άκρως δυσανάλογη του χώρου και των μονώσεων αυτού, δε θα σβήνει ποτέ!

Οι αφυγραντήρες desiccant DD8L και DD8L Junior είναι πολύ υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Όλη η ενέργεια που καταναλώνει επιστρέφεται στο χώρο με θερμότητα, και συνεπικουρεί στη θερμότητα που παράγεται από άλλες πηγές, όπως οι θερμοπομποί, το καλοριφέρ, κλπ. Επιπλέον ο αφυγραντήρας desiccant στεγνώσει τον αέρα πολύ γρήγορα από ό, τι οι αφυγραντήρες με συμπιεστή και κατ' αυτό τον τρόπο είναι σε λειτουργία αφύγρανσης για πολύ λιγότερο χρόνο (3,5 φορές πιο γρήγορα, σύμφωνα με τις δοκιμές στο Πανεπιστήμιο του Southampton). Να θυμάστε ότι, σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιώντας έναν αφυγραντήρα στο σπίτι σας και αφαιρώντας την υγρασία από τον αέρα, μειώνετε σημαντικά το κόστος θέρμανσης! Ο ξηρός αέρας είναι πολύ πιο εύκολο να θερμανθεί από τον υγρό αέρα (λιγότερα μόρια νερού στον αέρα για να θερμανθούν). Τα χρήματα που θα ξοδεύατε για το λογαριασμό θέρμανσης είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που ξοδεύετε για την λειτουργία του αφυγραντήρα. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος σπαταλάτε χρήματα είναι να μη χρησιμοποιείτε αφυγραντήρα και να αφήσετε το επίπεδο της υγρασίας να είναι υψηλό στο σπίτι στο σπίτι! Γνωρίστε τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης Desiccant. Αφυγραντήρες Desiccant Meaco αναλυτικά...

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.142 δευτερόλεπτα