Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Μελέτη - Τοποθετήσεις - Ενεργειακά Τζάκια

Περισσότερα
- #993 από Akis
Μελέτη - Τοποθετήσεις - Ενεργειακά Τζάκια

ΜΕΛΈΤΗ ΧΏΡΟΥ

Προτού κατασκευάσουμε και εγκαταστήσουμε το τζάκι της επιλογής σας,φροντίζουμε για την μελέτη του χώρου σας στο σημείο που θα τοποθετηθεί το σύστημα θέρμανσης που επιλέξατε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα ανακατασκευάσουμε το χώρο σας. Στην έρευνά μας συμπεριλαμβάνεται η μελέτη των αρχιτεκτονικών σχεδίων του χώρου κατασκευής όπως και η φωτογράφηση του χώρου ώστε να έχουμε μία εικόνα της επιφάνειάς του. Το μέρος του χώρου απο το οποίο θα περάσει η καπνοδόχος θα πρέπει να είναι προβλεπόμενο από τα αρχιτεκτονικά σχέδια του σπιτιού για να έχουν μείνει οι κατάλληλες «αναμονές¨» στις πλάκες της οροφής.

Έχοντας τα παραπάνω ως δεδομένα έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε, πρώτον, το καταλληλότερο τζάκι για το χώρο σας, όπως και τις εναλλακτικές του, και δεύτερον,το καλύτερο σημείο για την τοποθέτησή του για να υπάρχει λειτουργικότητα αλλά και μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Τα στοιχεία που συγκεντρώνουμε τα δίνουμε στα τμήματα κατασκευής και σχεδιασμού,ώστε να φροντιστεί με τον καλύτερο τρόπο η δημιουργία της εστίας που επιλέξατε.

Επίσης, χάρη στην έρευνα και τη μελέτη του χώρου σας, έχουμε τη δυνατότητα να σας δείξουμε την τρισδιάστατη μορφή της εστίας και του χώρου σας, προτού εγκατασταθεί το τζάκι για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα στο πώς θα φαίνεται ο χώρος της εστίας μετά την εγκατάστασή της. Ανάλογα με τις επιλογές σας και τον σχεδιασμό του, το τζάκι σας μπορεί να έχει μία,δύο ή και τρεις όψεις.

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια
Last edit: by Akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα