Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Λέβητες Ηλεκτροδίων - Ιόντων Galan Θέρμανση

Περισσότερα
- #975 από Akis
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΙΟΝΤΩΝ

Ο λέβητας ιόντων αποτελεί ένα εναλλακτικό σύστημα θέρμανσης σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους που γνωρίζουμε σήμερα όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο κτλ. Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα ως πηγή ενέργειας, αλλά είναι πολύ πιο οικονομικός χάρη στη νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Η θερμική ενέργεια παράγεται άμεσα με την εξαναγκασμένη κίνηση των μορίων του νερού και όχι επαγωγικά όπως συμβάινει με όλες τις άλλες γνωστές μορφές θέρμανσης, επιτυγχάνοντας έτσι οικονομία και αποτελεσματικότητα.

Ο λέβητας ιόντων είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε υπάρχουσα εγκατάσταση, είτε πρόκειται για καλοριφέρ, ή ενδοδαπέδια θέρμανση. Η εγκατάσταση του συστήματος είναι πολύ πιο οικονομική από οποιαδήποτε εγκατάσταση θέρμανσης με πετρέλαιο, φυσικό αέριο κτλ. Ο απαιτούμενος χώρος εγκατάστασης δεν υπερβαίνει το 1m2 πάνω στον τοίχο.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΙΟΝΤΩΝ

Ηλεκτρόδια, που βρίσκονται εγκατεστημένα στο εσωτερικό του λέβητα, με την βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος, εξαναγκάζουν σε κίνηση τα μόρια του νερού. Με αυτόν τον τρόπο, το νερό θερμαίνεται ταχύτατα και η θερμότητα μεταφέρεται στα θερμαντικά μας σώματα.

Η απόδοση του λέβητα ιόντων αγγίζει το 100% αφού η θέρμανση του νερού δεν γίνεται επαγωγικά όπως σε άλλες μορφές θέρμανσης αλλά άμεσα.

Σε αντίθεση με άλλες συσκευές του εμπορίου και χάρη σε κατωχυρωμένη ευρεσιτεχνία της εταιρείας, ο λέβητας ιόντων Galan, λειτουργεί με απλό νερό και δεν απαιτεί την αντικατάστασή του με άλλα υγρά που μπορεί να προκαλέσουν φθορές στο μέταλο των εγκατεστημένων σωμάτων. Για την καλύτερη προστασία του λέβητα και των σωμάτων συνίσταται η χρήση του ειδικού αντιδιαβρωτικού υγρού. Ο λέβητας ηλεκτροδίου - είναι απλός και πολύ αξιόπιστος τρόπος θέρμανσης. Σε ιδανικές περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την αντικατάσταση των στοιχείων του για πολλά χρόνια (δεκαετίες).

Η θέρμανση με τους λέβητες Galan είναι απόλυτα ασφαλής. Όλες οι συσκευές της εταιρείας είναι πιστοποιημένες για την ασφάλειά τους με το διεθνές πιστοποιητικό CE.


Η σύνδεση των λεβήτων, η εγκατάσταση των αυτοματοποιημένων χειρισμών των θερμαντικών συστημάτων, η τεχνική υποστήριξη και η επισκευή τους πρέπει να πραγματοποιούνται από ηλεκτρολόγους ή τεχνικούς με την κατάλληλη εξειδίκευση στα αυτοματοποιημένα συστήματα ελέγχου και καταμέτρησης, και με πιστοποιημένη άδεια εκμετάλλευσης ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ισχύος μέχρι και 1000 W και βαθμού ηλεκτρολογικής επικινδυνότητας από 3 και άνω. Η συναρμολόγηση, των συστημάτων θέρμανσης πρέπει να γίνεται από ειδικευμένους τεχνικούς.
Τα Πλεονεκτήματα του Galan έναντι των άλλων μορφών θέρμανσης
* Δε χρειάζεται καπνοδόχο
* Δε χρειάζεται δεξαμενή για καύσιμα
* Λειτουργεί με απλό νερό δικτύου
* Λειτουργεί αθόρυβα
* Μπορεί να εγκατασταθεί στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις
* Χρειάζεται μικρό χώρο τοποθέτησης (μόλις 1 τ.μ )
* Είναι οικολογικό προϊόν (απόλυτα ανακυκλώσιμο )
* Παρέχει απόλυτη ενεργειακή ελευθερία όταν βάλουμε παράλληλα και ένα φωτοβολταϊκό στην στέγη του σπιτιού μας
* Μπορεί να λειτουργήσει εξ αποστάσεως (λειτουργία remote από το κινητό σας)
* Ο χειρισμός είναι απλός και εύκολος από τον ψηφιακό πίνακα χειρισμού
* Ιδανική λύση για αποδέσμευση από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας !!

Σχετικές Πληροφορίες Τιμές και εγκατάσταση:
www.tzakiamantas.gr/products.html?page=s...rowse&category_id=33

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια
Last edit: by Akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα