Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Βιοαιθανόλη-Οικολογικό Καύσιμο Τζακιών

Περισσότερα
- #24 από Akis
Βιοαιθανόλη-Οικολογικό Καύσιμο Τζακιών
Βιοαιθανόλη-Οικολογικό Καύσιμο Τζακιών Bioalcohol PREMIUM® είναι ένα καύσιμο βασισμένο στην αιθανόλη:
Καθόλου καπνός, μυρωδιά και στάχτες
Φιλικό στο περιβάλλον
Bioalcohol PREMIUM® βασίζεται στην αιθανόλη από φυτικές καλλιέργειες που είναι ανανεώσιμη και πράσινη πηγή ενέργειας Καθώς καίγεται δεν παράγει καπνό, μυρωδιά και στάχτες.

Η ειδική φόρμουλα βιοκαυσιμου .δημιουργήθηκε στα εταιρικά μας εργαστήρια . Επιπλέον, το προϊόν έχει ελεγχθεί σε θέματα ασφάλειας για τους ανθρώπους και για το περιβάλλον

Τα παραπάνω που αναφέρθηκαν για την φόρμουλα του βιοκαυσιμου μας, επιτρέπουν την πλήρη καύση του. Καθαρή καύση σημαίνει ότι δεν απελευθερώνονται βλαβερές ουσίες άλλα μόνο διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμούς σε ποσότητες ίδιες με αυτές της εκπνοής ενός ανθρώπου. Επιπρόσθετα, η καθαρή καύση σημαίνει ότι δεν υπάρχει καπνός ούτε μυρωδιά κατά την καύση και καθόλου στάχτη. Λόγω αυτής της δυνατότητας δεν χρειάζεται να έχουμε καμινάδα ή κάποιο άλλο σύστημα εξαερισμού.

Bioalcohol PREMIUM® δημιουργείτε ύστερα από διπλή επεξεργασία και δεν είναι κατάλληλο για πόση και τρόφιμα.
-Καθόλου μυρωδιά και καπνός κατά την καύση
-Αποτέλεσμα είναι ζεστοί, υδρατμοί και διοξείδιο του άνθρακα σε ίδιες ποσότητες με αυτές της εκπνοής του ανθρώπου.
-Οι προϋποθέσεις καύσης αναφέροντα στο εγχειρίδιο χρήσης
-Η χρήση των προϊόντων προϋποθέτει την φυσική ροή του αέρα ανά διαστήματα. Σε μικρά διαμερίσματα ένα λίγο ανοιχτό παράθυρο είναι αρκετό.

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια
Last edit: by admin.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": maxi

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
- #25 από maxi
Τα οικολογικά τζάκια βιοαιθανόλης ζεσταίνουν το χώρο σας με τη χρήση βιοαιθανόλης ή αιθυλικής αλκοόλης ( CH3-CH2-OH). Η βιοαιθανόλη ή αιθυλική αλκοόλη ειναι ένα άοσμο και άχρωμο βιολογικό αλκοόλ που παράγεται απο την αλκοολική ζύμωση της ζάχαρης και κατα την καύση του απελευθερώνει υδρατμούς και ελάχιστη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα , χωρίς τοξικές ή επιβλαβής ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η βιοαιθανόλη μπαίνει σε ειδικό βιοκαυστήρα ή στα ειδικά δοχεία βιοκαυσίμου τα οποία βρίσκονται μέσα στην εστία του τζακιού και με ένα απλό αναπτήρα γίνεται η ανάφλεξη και το τζάκι σας ξεκινάει την καύση του. Η φλόγα που δημιουργείται ειναι πραγματική και η θερμότητα που παράγεται φθάνει μέχρι τα 4ΚW , θερμαίνοντας ένα χώρο 20 έως 40τμ. Η μέση κατανάλωση βιοαιθανόλης υπολογίζεται στις τέσσερις ώρες το λίτρο φθάνοντας και τις εξι ώρες το λίτρο εφόσον μειώσετε την ένταση της φλόγας.

Σε σχέση με τα κλασσικά τζάκια, τα οικολογικά τζάκια έχουν τα εξής επιπλέον πλεονεκτήματα:
1. Δεν εχουν καμινάδαΤα οικολογικά τζάκια Βιοαιθανόλης Biofire δεν εχουν καμινάδα,ειναι πολυ εύκολη η τοποθέτηση τους, σε δάπεδο ή σε τοίχο.
2. Δεν εκπέμπουν καπνούς και οσμέςΤα τζάκια Βιοαιθανόλης κατα τη καύση δεν εκπέμπουν καπνούς και οσμές.
3. Δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιραΟι κοινές πηγες θερμότητας όπως τα καλοριφέρ και τα ηλεκτρικά σώματα ξηραίνουν την ατμόσφαιρα. Αντίθετα τα οικολογικά τζάκια παράγουν υδρατμούς και αυξάνουν σχετικά την υγρασία του δωματίου. Αυτό το χαρακτηριστικό του, καθιστά δυνατή την τοποθέτηση συσκευών αρωματοθεραπείας διευκολύνοντας την ισόποση κατανομή του σκευάσματος στο περιβάλλον χώρο.

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια
Last edit: by admin.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.365 δευτερόλεπτα