Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Topic-icon Χτιστά, Προκατασκευασμένα Τζάκια

Περισσότερα
- #986 από Akis
Χτιστά, Προκατασκευασμένα Τζάκια

Τα τζάκια μπορούμε να τα χωρίσουμε σε τρεις κατηγορίες, σε χτιστά, προκατασκευασμένα και ενεργειακά.

Τα χτιστά τζάκια έχουν το πλεονέκτημα ότι δημιουργούνται σε οποιοδήποτε μέγεθος η σχήμα επιθυμεί ο πελάτης καθώς είναι αυτά τα οποία τα χτίζουμε επιτόπου στο σημείο που πρόκειται να τοποθετηθούν. Το κόστος τους μπορεί να λάβει διάφορες τιμές χωρίς κανέναν περιορισμό, καθώς δημιουργούνται με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.Με αυτόν τον τύπο πυρίμαχης εστίας είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν ακόμη και οι πιο δύσκολοι σχεδιασμοί.

Ο σωστός ελκυσμός όμως του τζακιού ,καθώς εξαρτάται κατά πολύ από τον τεχνίτη, είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί από μη ειδικευμένους τοποθετητές!Προσφέρουμε εγγυημένο συνεργείο που καταφέρνει και στις πιο δύσκολες συνθήκες να πετύχει ένα σωστό ελκυσμό.

Επιπλέον, έχει υψηλή κατανάλωση σε καύσιμη ύλη αλλά χωρίς να έχει υψηλή απόδοση αφού αυτή κυμαίνεται από 8-10%.

Τα προκατασκευασμένα τζάκια όπως φαίνεται και από το όνομά τους ,αποτελούνται από πυρίμαχα υλικά σχεδιασμένα να συνδέονται το ένα με το άλλο στο χώρο τομοθέτησης του τζακιού. Η πρώτη ύλη τους είναι κυρίως ο χυτοσίδηρος( το μαντέμι) ή τα πυρότουβλα.

Χάρη στο γεγονός ότι είναι συναρμολογούμενα, κερδίζουμε πολύ χρόνο κατά την κατασκευή τους. Ο ελκυσμός τους είναι ιδιαίτερα καλός και τα σχέδια είναι αρκετά ώστε να καλύψουν τις περισσότερες ανάγκες σας.

Τα ενεργειακά τζάκια καταφέρνουν όλο και περισσότερο να είναι η επιθυμία του νεο-Έλληνα καταναλωτή που επιθυμεί την υψηλή λειτουργικότητα ,την ποιότητα και την ασφάλεια που παρέχουν.

Τα πλεονεκτήματά τους είναι αρκετά. Η χρήση τους επιτυγχάνει την μειωμένη κατανάλωση πετρελαίου καθώς αποτελούν μια διαφορετική πηγή θέρμανσης σε περιπτώσεις ανάγκης (όπως διακοπή ρεύματος).

Η επιτυχία τους βασίζεται στην κατασκευή τους. Κατασκευασμένα με κλειστή εστία, έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την ποσότητα οξυγόνου που καταναλώνουν. Έτσι, για παράδειγμα αν κάψουμε 1 κιλό ξύλα σε τζάκι ανοιχτού τύπου, χρησιμοποιούμε 45 κυβ. μέτρα αέρα για να εξασφαλίσουμε την απαιτούμενη ,για την καύση, ποσότητα οξυγόνου. Αντιθέτως, αν κάψουμε την ίδια ποσότητα ξυλείας σε κλειστό τζάκι, χρειαζόμαστε μόνο 15 κυβ. μέτρα αέρα καύσης. Σχετικά με τη θερμική απόδοση του τζακιού, αυτή στην πρώτη περίπτωση είναι μόνο 8-10%, ενώ στη δεύτερη φτάνει και το 86%.

Τζάκια Παραδοσιακά Πυρότουβλο ΜΑΝΤΑΣ

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια
Last edit: by Akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
- #995 από Akis
Απαντήθηκε από Akis στο θέμα Χτιστά, Προκατασκευασμένα Τζάκια
ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
1.Πυρότουβλα Τσεχίας REFRASIL
2.Πυρόχωμα ΜΑΝΤΑΣ
3.Πυροτσιμέντα ISTRA
4.Πλέγμα και βέργες Σιδήρου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όλα τα τζάκια παράγονται χωρίς θήκη για τις στάχτες.
Αν επιθυμείτε την κατασκευή τους με αυτά πρέπει να το αναφέρετε με την παραγγελία.
Για την σωστή λειτουργία των τζακιών απαιτείται αεραγωγός κοντά στην εστία, ώστε να διοχετεύεται οξυγόνο προς την εστία.
Τα τζάκια που κατασκευάζονται με τεσσάρι – εξάρι τούβλο η με άλλου χρώματος τούβλο έχουν διαφορετική τιμή και πρέπει να το αναφέρετε με την παραγγελία.
Όλα τα τζάκια και οι εστίες tzakiamantas.gr παραδίδονται στο κατάστημα μας και στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση.
Όλα τα τζάκια ΜΑΝΤΑΣ παραδίδονται δεμένα σε παλέτα.
Η μεταφορά και τοποθέτηση όλων τον προϊόντων ΜΑΝΤΑΣ είναι με ευθύνη του πελάτη.
Στο κατάστημα δύνανται να προτείνει συνεργεία για την τοποθέτηση των προϊόντων tzakiamantas.gr αλλά δεν υποχρεούνται να το πράξουν.
Το κατάστημα tzakiamantas.gr δύνανται να προτείνει μεταφορείς για τη μεταφορά των προϊόντων του , αλλά δεν υποχρεούνται να το πράξει.
Σε κάθε περίπτωση, μεταφορά και τοποθέτηση επιβαρύνουν τον αγοραστή και μόνο.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Στις καμινάδες των τζακιών tzakiamantas.gr η εταιρία συνιστά καμινάδες με εσωτερικό στρογγυλό και όχι μικρότερη από Φ230.
Μην φτιάχνετε καμινάδες με μεγαλύτερη από 45 μοίρες.
Μην φτιάχνετε καμινάδες με περισσότερο από 2 γωνίες
Μετρήστε πρώτα τον χώρο σας και μετά ξεκινήστε την αναζήτηση τζακιού
Η κάτοψη του χώρου σας είναι χρήσιμη. Φέρτε την μαζί σας

www.tzakiamantas.gr

Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια
Last edit: by Akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.282 δευτερόλεπτα